Posted on Leave a comment

Het evolueren van het communicatie in de directiekamer. Dingen die een grote impact hebben met de bedrijfsprestaties | Board software

De bedrijfscultuur staat de allernieuwste jaren centraal. Schandalen, variërend van valsspelen tot overheidsnormen, tot mishandeling van klanten om onrealistische prestatiedoelen erbij bereiken, tot doordringende seksuele intimidatie, vult de krantenkoppen. In de nasleep van dergelijke crises blijven aandeelhouders, regelgevers, werknemers, bezoekers en anderen vaak verzoeken “waar was het bestuur? ” Bestuurders zien het risico’s deze een mindere cultuur moet brengen, en herkennen hoedanig een sterke, gezonde cultuur een handelsbedrijf meer kan maken waardevol en veerkrachtig. Maar een cultuur van een handelsbedrijf kan moeilijk te inschatten zijn, ook voor degenen die daarginds elke etmaal werken. Het is zelfs nog moeilijker voor bestuurders, dat slechts dezelfde handvol eens per jaar bij het handelsbedrijf aanwezig is voor bestuursvergaderingen. Tijdens die bijeenkomsten hebben directeuren regelmatig contact aan dezelfde geringe groep leidinggevenden op messcherp niveau, waarom hun visie op de bredere handelsbedrijf wordt begrensd. Dus hoedanig gaan regisseurs om aan het begrijpen en waarderen van cultuur? Wat nog belangrijker is, krijgen management board zij het juist? Het is soms niet verrassend dat vrijwel tweederde (64%) van een directeuren zegt te vertrouwen op hen buikgevoel met hun interacties met u management vanwege de cultuur te evalueren, hoewel dikwijls minder regisseurs (32%) zeggen dat het een van de meest bruikbare benaderingen is. Hoeveel vinden directeuren eigenlijk nuttig? Horen met werknemers. Bovenaan de lijst met het handigste statistieken voor het evalueren met cultuur staan de enquête-resultaten van werknemersbetrokkenheid, de debriefs van u exitgesprek en 360-graden feedbackresultaten voor leidinggevenden. Na beslist bedrijfscrisis, kan het gemakkelijk zijn vanwege te bekijken hoe soort factoren gerelateerd aan cultuur hebben bijgedragen aan dit euvel. Het moeilijkste is om problemen vroegtijdig op bij sporen en te verhelpen voordat ze beslist crisis worden. Onze visie is dat bestuurders:

board management software

  • Dring aan met kwalitatieve en kwantitatieve statistieken waarmee u de cultuur van uw handelsbedrijf onder het knie moet gaan krijgen. De exacte statistieken die nuttig zullen bestaan, zullen tot op zekere hoogte, afhankelijk van u bedrijf, variëren. En het zijn soms geen statistieken die u management al rapporteert aan het bestuur. Neem een bredere kijk op enigszins enig kennis kan opleveren en zorg ervoor dat de management een effectief dashboard gebruikt door informatie erbij communiceren.
  • Ontmoet meerdere medewerkers vervolgens alleen senior executives. Senior executives beheersen de raad van bestuur een mening geven betreffende de toon aan de top, maar het is ook cruciaal door te bekijken hoe verschillende werknemers de bedrijf plus hun eigen rollen bekijken. Ze inslikken waardevolle perspectieven bieden met het executive team en op tevens de ‘mood in the middle’ als de ‘buzz at bottom’.
  • Verbind de stippen tussen het statistieken deze u krijgt en wat u hoort, om bij zien ofwel de verhalen consistent bestaan. Soms liggen de werkelijke problemen onder wat leidinggevenden en werknemers zeggen en wat het gegevens bevestigen zien. Zoek naar en verken eventuele inconsistenties medio de twee.
  • U moet er voor zorgen dat cultuur een vast onderwerp is op het agenda betreffende de raad. Door het onderwerp een terugkerend gesprek te maken, zorgt het ervoor dat de voor managers top of mind blijft. En het benadrukt een waarde die het bestuur aan de bedrijfscultuur hecht.
  • Maak van cultuur een discussie op het volledige bord. Veel diensten wijzen segmenten van cultuurtoezicht toe bij verschillende commissies. De auditcommissie hoort mogelijk iets aangaande ethiek plus compliance, terwijl de compensatiecommissie zich richt op doelstellingen en feest van u compensatieplan. Zelfs bij een splitsing moet het bredere onderwerp met de cultuur terugkomen met de agenda van de volledige raad.

De verkeerde bedrijfscultuur karaf reële risico’s voor een bedrijf opleveren, of het nu gaat om risicobeheer, werknemersbetrokkenheid of bedrijfsprestaties. Wat precies volgens bestuurders de oorzaak van moeilijkheden in de cultuur? Over u algemeen filosoferen regisseurs dat de voornaamst kritische bestanddelen voor dezelfde gezonde cultuur de toon aan een bovenkant plus de ‘gemoedstoestand in het midden’ is. Een aanzienlijke meerderheid (87%) is de ermee eens dat dezelfde ongepaste toon van de executive team bijdraagt betreffende problemen bij bedrijfscultuur. Echter het is niet alleen een C-suite dat een rol speelt; 79% zegt dat de toon van de middenmanagement beslist bijdrage geeft. Zesenzestig procent (66%) is het erover eens dat gebrek aan communicatie plus transparantie van het management ook dezelfde rol speelt in cultuurproblemen. Verder zegt bijna driekwart van een bestuurders (74%) dat een te uitgestrekte focus op kortetermijnresultaten bijdraagt aan problemen met het bedrijfscultuur. En als wij kijken zoals de eventuele verzakkingen bronnen betreffende kortetermijndruk, later zegt vrijwel 60% betreffende de directeuren dat institutionele beleggers bij veel aandacht besteden betreffende de evenement van een aandelen op de korte termijn. Die focus op kortetermijnprestaties en het raken van prestatiedoelen in compensatieplannen kan tevens bij diensten tot slecht gedrag leiden. Tweederde (67%) van de directeuren zegt dat ineffectieve compensatieplannen leiden tot ellende met het cultuur.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *